top of page

Behandling

Behandlingen er individuel og tager udgangspunkt i din krop, dine udfordringer og potentialer. Vi starter sessionen med en samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for hjælp til, inden du lægger dig på briksen.

 

Jeg arbejder dybdegående og bruger teknikker som pulserende massage, tryk, stræk, åndedrætsterapi og akupressur/meridianbaner for at aktiverer og afspænde din krop og under behandlingen kan jeg indlede en samtale med dig om din krops signaler. Jeg behandler typisk hele kroppen, herunder både muskler, led, bindevæv, organer, zonepunkter, lymfesystemet og andet. Nervesystemet behandler jeg med teknikker fra Kranio Sakral Terapi, der har en dyb afstressende effekt og hjælper kroppen til selv at genoprette naturlig balance.

Jeg guider dig til et dybere åndedræt, hvor der ved indånding skabes plads når brystet udvides og ved udånding skabes ro og afspænding. Gennem åndedrættet vil jeg også guide dig til at imødekomme og rumme svære følelser eller fornemmelser der kan opstå.

 

Efter en session oplever mange en større frihed i kroppen og en følelse af lettelse eller forløsning samt en bedre forståelse af egne symptomer.

Da det er en individuel behandlingsform kan oplevelsen varierer, det kan bla. opleves som træthed, summen og prikkende fornemmelser, lethed, ømhed som typisk aftager efter en dags tid.

thumbnail_20191017-_H6A9945.jpeg
bottom of page